Sakkunnig rådgivare yrkesutbildning VVS

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Vår kollega Heine ska snart gå i pension och vi söker nu hans ersättare som sakkunnig rådgivare inom yrkesutbildning VVS.

VVS-Branschens Yrkesnämnd jobbar med rekrytering till yrkesutbildning, kvalitetsgranskning av utbildning samt lärlings- och certifieringshantering. Yrkena vi arbetar med är VVS-montör, industrirörmontör, isoleringsmontör och sprinklermontör.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att:

  • Se över de teoretiska och praktiska moment som lärlingarna arbetar med för att säkerställa att de har den kunskap som behövs för yrket
  • Kvalitetssäkra, utveckla och följa upp validering och branschprov
  • Bidra till utveckling av gymnasieutbildningarna

Vi söker dig som är utåtriktad och social, självgående och prestigelös. Du bör vara nyfiken och ha ett intresse av att hålla dig uppdaterad på det senaste inom branschen samtidigt som du behöver en förståelse för att alla företag arbetar på olika sätt. Det är viktigt att du kan samarbeta med alla intressenter på bästa sätt och förstår hur partssamarbete fungerar.

Din vardag kommer delas av besök på provplatser, samtal med företag, skolor, lärlingar, Skolverket och representanter från Byggnads och Installatörsföretagen.

På yrkesnämnden arbetar fem personer och vi finns på Tantogatan i Stockholm. Det är möjligt att utgå från annan ort än Stockholm.

Kvalifikationer

Krav: Branschcertifierad VVS-montör
Meriterande: Erfarenhet från både skola och arbetsliv

Om oss

VVS-Branschens Yrkesnämnd är en partsgemensam organisation som ägs till lika delar av fackförbundet Byggnads och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen. Vi arbetar enligt utbildningsavtalet med kompetensförsörjning till VVS-branschen.

Ansökan

För frågor om tjänsten kan du kontakta verksamhetschefen Henrietta Ludwig, 08-564 854 34. Ansökan med cv och personligt brev skickas till kontakt@vvsyn.se.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Intervjuer sker löpande. Månadslön enligt överenskommelse.