– Jag vill alltid utvecklas, därför valde jag VVS

tugba_cecik_webbTugba Cecik vill inte stå och stampa på ett och samma ställe hela livet, det var därför hon valde att utbilda sig till VVS-montör.

– VVS-montör är ett bra yrkesval, det är mycket variation och inte samma sak hela tiden. Och så finns det så mycket utvecklingsmöjligheter, man kan bli så mycket mer, det är det jag gillar med det här yrket. Du kan bli arbetsledare eller plugga vidare till projektledare t.ex.

– Jag vill alltid utvecklas, jag vill inte stå still och stampa på samma ställe hela tiden. Jag vill plugga vidare och göra nya saker. Jag har sökt en utbildning inom VA-projektering till hösten. Det är en distansutbildning och jag kommer kunna fortsätta att jobba. Jag vill ha ännu mer erfarenhet, ju mer jag kan praktiskt ju mer kan jag använda det i mitt yrke. Det är ett långsiktigt mål som jag vill jobba med i framtiden.

Läs hela intervjun här.